Over van den Brekel Notariaat

Het toegankelijkste notariskantoor in Breda

Wij helpen u graag de grote (toekomstige) gebeurtenissen in uw leven juridisch goed te regelen. In een informele, ontspannen sfeer, op ons kantoor of bij u thuis. We geven advies, bespreken uw wensen en leggen deze op papier vast. Zodat u en uw dierbaren beschermd zijn tegen een vechtscheiding, familieruzie of financieel conflict. Goed vastgelegde afspraken geven u rust en zekerheid.

Open en informeel

U bent hier welkom voor een eerste, vrijblijvend gesprek. In een open, informele en leuke sfeer bespreken we uw situatie en uw wensen. Onze opzet is geslaagd wanneer klanten ons vertellen niet het gevoel te hebben bij een notaris aan tafel te zitten.

Bij u thuis afspreken?

Op afspraak leggen wij met veel plezier ook huisvisites af. Heeft u geen auto, loopt u slecht of vindt u het gewoon fijn in uw eigen omgeving af te spreken? Dan komen wij graag naar u toe.

Gewoon Nederlands

Om risico’s uit te sluiten, bevatten onze akten juridische taal. U ontvangt daarom bij elke akte een ‘vertaling’ in ´gewoon´ Nederlands. Zo begrijpt u goed wat er staat en wat u ondertekent.

Mocht u in onze stukken toch nog woorden tegenkomen waarvan u de betekenis niet weet, dan kunt u deze woorden eventueel hier opzoeken.

Net die extra service

Bent u in een vervelende situatie beland en loopt u tegen muren aan? Wij bijten ons hierin vast en helpen u graag uw probleem op te lossen. Als notaris blijven we daarbij vanzelfsprekend onpartijdig.

Over Van den Brekel

Joep van den Brekel werkte ruim 20 jaar bij grotere en kleinere notariskantoren. Vanaf 2012 besluit hij het beste van beide te combineren in Van den Brekel Notariaat en Mediation. Hier vindt u een bijzondere mix van stadse snelheid en stressbestendigheid, en dorpse laagdrempeligheid en behulpzaamheid. Het kantoor heeft 9 medewerkers en is gevestigd in het centrum van Breda.

Een kop koffie of thee?

Bel 076 - 52 32 700 of stuur ons een e-mail. U kunt ook gelijk een afspraak inplannen bij de notaris. We helpen u graag verder.

Een notaris nodig?

Trouwen of net uit elkaar? Een huis kopen of bedrijf starten? Altijd emotioneel en inspannend. Wij zorgen dat juridisch alles klopt.

Bel 076 - 523 27 00 voor het maken van een afspraak.

Daarom kiezen voor Van den Brekel:

  • goede raadgevers
  • flexibele agenda’s
  • ook afspraken thuis
  • open gesprekken
  • begrijpelijke akten
  • sterk in mediation

Leuk u te ontmoeten!

Ons team telt 9 enthousiaste mensen. Samen stellen we elk jaar vele akten op: elke akte met evenveel plezier en precisie als de vorige.

Team Van den Brekel Notariaat

Mediation

Uw scheiding is al zwaar genoeg. Een juridische strijd wilt u er echt niet bij hebben. Terwijl u in een emotionele achtbaan zit, moet u ook zakelijk blijven en afspraken met uw (ex-)partner maken. Vaak verhinderen emoties een goed gesprek; verwijten vliegen over en weer en de redelijkheid is ver te zoeken. Ook uw kinderen lijden daaronder. Met onpartijdige bemiddeling voorkomt u meer ellende.