Joep van den Brekel

Joep is al meer dan 25 jaar werkzaam in het notariaat en altijd in voor iets vernieuwends.

Hij is een zogenaamde “generalist” met een voorliefde voor “estateplanning”, omdat het juridische en cijfermatige dan zo mooi kan matchen.

Sinds 2014 is Joep ook mediator voor zowel echtscheidingen als nalatenschappen.

Joep werkt full time en komt als zogenaamde “aanhuisnotaris” graag bij mensen thuis.

joep-van-den-brekel.jpeg
Drunen van Natasja.jpeg

Natasja van Drunen

Natasja is als boekhoudster degene die financieel alles op rolletjes laat verlopen. Ze werkt al sinds 1995 In het notariaat. Ze heeft een carrièreswitch gehad van dossierbehandelaar op de afdeling onroerend goed naar boekhoudster. Natasja werkt hard, is zeer nauwkeurig en erg punctueel, maar er gaat ook geen dag voorbij dat het hele kantoor wakker wordt geschud door haar aanstekelijke bulderlach.

Natasja is op maandag de gehele dag aanwezig en werkt verder van dinsdag tot en met vrijdag in de ochtend.

Remy Jansen

Remy is de “Hagenees” op kantoor. Inmiddels al weer een tijdje woonachtig in Breda begint Remy Brabantse tradities als carnaval aardig te waarderen.

Als kandidaat-notaris brengt hij onroerend goed dossiers tot een goed einde. Remy is voor een Hagenees behoorlijk stressbestendig en moeilijk van zijn stuk te brengen.

Remy werkt full time en is ook een vraagbaak voor de personen-en familierecht praktijk.

Jansen Remy.jpeg
Pelzer Susan.jpeg

Susan Pelzer

Susan is degene bij wie u onder meer terecht kunt voor het opvragen van een passende offerte.

Daarnaast helpt ze op de afdeling ondernemingsrecht en zorgt ze voor de afhandeling bij de Kamer van Koophandel. Ze is de contactpersoon voor reclame en sponsoring. Bij afwezigheid van de boekhoudster zorgt ze voor de correcte afhandeling van de geldstromen. Al vanaf 2008 werkt ze op kantoor. Susan werkt de hele week behalve op maandagmiddag.

Wouter Piepenbrock

Wouter is de benjamin op kantoor en net als Laura begonnen als stagiaire.

Als ex horecaman voelt Wouter perfect aan wat nodig is om mensen een beetje in de watten te leggen. Wouter behandelt op dit moment uitsluitend onroerend goed dossiers en werkt full time. Noemenswaardig om nog te vermelden is dat Wouter voor zijn HBO rechten een scriptie heeft geschreven over de (on-) mogelijkheid om partneralimentatieafspraken te maken in huwelijkse voorwaarden.

Piepenbrock Wouter.jpeg
Rosman Laura.jpeg

Laura Rosman

Laura is als stagiaire op kantoor begonnen en zo goed bevallen dat ze gevraagd is om te blijven. Inmiddels werkt ze full time op kantoor op de sectie personen- en familie recht.

Laura heeft een grote passie voor de “boedelpraktijk” en schept er een eer in om een nalatenschap zo efficiënt als mogelijk af te wikkelen.

Ook de levende praktijk mag op de volle aandacht van Laura rekenen. Een testament maken kan niet moeilijk genoeg zijn voor Laura.

Astrid Schets

Astrid is een harde werker maar neemt ook de tijd voor een praatje en zorgt voor veel gezelligheid. Ze is degene die zorgt voor de eindafhandeling van de dossiers op het secretariaat. De expeditie laat ze op rolletjes verlopen. Verder verzorgt  ze de royementen. De afdeling personen- en familierecht is ook erg blij met haar hulp. Inmiddels is ze al bijna 20 jaar werkzaam in het notariaat.

Ze is werkzaam op maandag en donderdag de gehele dag en op dinsdag ochtend.

Schets Astrid.jpeg
Segers Felix.jpeg

Felix Segers

Felix is de “oudste” kandidaat-notaris op kantoor en neemt regelmatig waar voor Joep als deze afwezig is. Hij is een “all-round” kandidaat met een focus op de ondernemingsrechtpraktijk.

Felix moet regelmatig afgeremd worden, omdat hij anders iedere dag tot tien uur ’s-Avonds op kantoor zit. Felix is de hele week op kantoor en vaak zelfs meer.

Contact

tel: 076 - 523 2700
Op dit moment zijn wij gesloten (22:12 uur)