samengevoegd

Wie zijn wij

Van den Brekel notariaat is een vooruitstrevend notariskantoor in het centrum van Breda. Wij bieden een passende oplossing voor uw vraagstuk, waar en wanneer dat u uitkomt. Om dat waar te maken hebben wij ruime openingstijden en komen wij als u dat wilt ook bij u thuis of op kantoor.

Wonen in en rond Breda

Bent u van plan een huis te kopen in of rond Breda, of heeft u al een voorlopig koopcontract getekend? Wij denken graag met u mee, zodat u zich over de juridische aspecten van uw aankoop of verkoop geen zorgen hoeft te maken. Neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Trouwen, samenwonen of uit elkaar gaan

Of u nou gaat samenwonen, trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaat, het is belangrijk dat u bepaalde zaken goed met elkaar afspreekt. Ook op het moment dat u uit elkaar gaat zullen er afspraken gemaakt moeten worden. Van den Brekel notariaat luistert naar uw wensen en bemiddelt als er verschillende belangen zijn. We maken graag met u kennis om samen met u te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Overlijden, erven en de belastingdienst

Rondom overlijden kan Van den Brekel notariaat u een hoop zorgen besparen. Natuurlijk kunnen we een verklaring van erfrecht maken, maar ook helpen we u graag bij leven uw zaken zo te regelen dat u erfbelasting kan besparen. Wij denken met u mee om ervoor te zorgen dat uw nabestaanden niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Ondernemen in en rond Breda

Als u voor uzelf begint of als u al ondernemer bent is het belangrijk dat u bepaalde dingen goed regelt. Van den Brekel notariaat adviseert u bij het kiezen voor een eenmanszaak of bv, bij een aandelenoverdracht, en bij het maken van afspraken met uw zakenpartner(s). Notaris Van den Brekel is expert op het gebied van ondernemingsrecht. Als er wetswijzigingen zijn die voor u belangrijk zijn, nemen wij contact met u op. U kunt dus uw aandacht richten op uw onderneming.

Kennismaken?

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 076 523 27 00.

Contact

tel: 076 - 523 2700
Op dit moment zijn wij gesloten (22:12 uur)