logo_r_.png

Wat heeft u allemaal op internet?

Digizeker is een online dossier dat wij voor u aanmaken. In deze digitale kluis kunt u de inloggegevens van al uw accounts, en belangrijke documenten veilig opslaan. U heeft zelf altijd toegang tot dit dossier. U kunt op ieder gewenst moment inloggegevens van nieuwe accounts toevoegen, en wachtwoorden terugzoeken. Wanneer u wachtwoorden van uw accounts wijzigt, slaat u die gewijzigde wachtwoorden ook in Digizeker op. Op die manier gaan uw inloggegevens gegarandeerd nooit verloren, maar worden ze veilig bewaard en zijn ze altijd voor u bereikbaar. Dat is veel veiliger dan wanneer u die gegevens zelf in uw computer opslaat. Uw computer kan immers crashen, en dan bent u die gegevens kwijt. Dat is bij Digizeker uitgesloten.

Digitale sleutel bij uw notaris

Uw notaris bewaart voor u een tweede digitale sleutel van uw Digizeker account. Hiermee kan hij uw accounts en belangrijke documenten vrijgeven aan uw erfgenamen wanneer u komt te overlijden. Uw erfgenamen hebben daarmee toegang tot uw accounts en kunnen deze opheffen. Daarmee voorkomt u dat uw profielen en gegevens nog jarenlang op internet blijven staan.

Wat kunt u allemaal opslaan?

U bent zelf helemaal vrij om te bepalen wat u opslaat. De gegevens in de kluis zijn van u en niemand anders heeft toegang. Denk bijvoorbeeld aan uw Facebook account, verzekeringspolissen, garantiebewijzen, e-tickets van uw geboekte vakantie, notariële stukken. Tijdens leven kunt u altijd bij deze gegevens. Als u ondernemer bent kunt u ook uw zakelijke accounts opslaan.

Meer informatie

Digizeker biedt uitkomst als u een testament en/of levenstestament laat opmaken, maar ook wanneer dat niet het geval is kan u van Digizeker gebruik maken. Klik op onderstaande link om vrijblijvend meer informatie over Digizeker te ontvangen. Wij nemen dan contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bereiken op telefoonnummer 076-5232700.

aanvragen.png     inloggen.png

Wilt u kijken of u een testament nodig hebt of uw testament nog up to date is? Doe vrijblijvend de quickscan!

Contact

tel: 076 - 523 2700
Op dit moment zijn wij gesloten (22:16 uur)